Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен

Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН

Анкета

Областния управител на Плевен проведе първа работна среща с новия директор на Областно пътно управление – Плевен инж. Мирослав Ангелов

Дата на публикуване: 08.06.2022 11:20

Днес, Областния управител на Плевенска област Иван Янчев прие в кабинета си новоназначения директор на Областно пътно управление – Плевен инж. Мирослав Ангелов. Още с встъпването си в длъжност, новият ръководител на местното пътно управление, проведе първа работна среща с Иван Янчев. В хода на разговорите се обсъдиха текущи въпроси и належащи проблеми, които стоят за решаване по отношение на пътната инфраструктура в областта.

Инж. Мирослав Ангелов е завършил Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) със специалност: „транспортно строителство“ и има над 6 години опит в сферата на пътното строителство.

Иван Янчев поздрави директора на ОПУ Плевен за отговорния пост. „Вярвам, че с общи усилия ще работим за благоустройството и разрешаването на наболелите проблеми по пътната поддръжката и ремонтната дейност в областта“, каза областния управител и му пожела успех.

 

ГалерияТърсене

Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Желаем да знаем