Интегрираната информационна система на държавната администрация
CAF
АВиК-Плевен
Комисия за защита от дискриминация
Новини
Заместник областният управител д-р Красимир Трифонов връчи голямата награда на пчеларското изложение
10.02.2020

Заместник областният управител д-р Красимир Трифонов връчи голямата награда на XVIII Международно изложение – договаряне „Пчеларство Плевен – 2020”. Призът за новаторство в пчеларството бе присъден от международно жури на „Био иновации“ ООД Пловдив с управител Велина Иванова. Фирмата е производител на пчеларско оборудване.

„Това изложение заслужава да получи много по-широк отзвук. Всички, които то събира ясно съзнават огромното значение на пчелите за съществуването на природата и човечеството, затова от изключителна важност е да се отнасяме с грижа и уважение към тях и продуктите, с които ни даряват”, каза заместник областният управител д-р Красимир Трифонов. Той пожела повече млади хора да се занимават с пчеларство и успешно да развиват своя бизнес в подкрепа на здравето на хората.

Подгласници на победителя са „Балмина” ООД – Хасково с награда за нов продукт, „Органик бии продукт” – носител на наградата за инвестиция на годината и отличените с награда награда за представяне на нов производ на пчелен продукт „Фармадент био“  ООД – София и „Био ядки Ники“ ЕООД – Славяново

На церемонията бяха връчени награди за опаковка и етикет на годината, за специализирана литература за 2019, за най – атрактивно представяне на изложението, за пчелар на годината.

Най-проспериращ млад пчелар стана 31 годишният Георги Кръстев от Айтос.

 

Носителите на наградите бяха определени от международно жури с председател  Сефик Чивик – председател на Пчеларско Дружество „ Нектар „  от гр. Тузла /Босна и Херцеговина/.

Търсене
Автомагистрала "Хемус"
Комисията за защита на личните данни
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен