Интегрираната информационна система на държавната администрация
CAF
АВиК-Плевен
Комисия за защита от дискриминация
Новини
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов награди дарителите на паметника на Девета пехотна плевенска дивизия
23.12.2019

На 22 декември в зала „Плевен” в сградата на Областна администрация – Плевен, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов връчи почетни грамоти на дарителите, с чиято помощ беше изграден паметникът на Девета пехотна плевенска дивизия в централната част на града.

Церемонията бе уважена от областния управител Мирослав Петров и неговите заместници Татяна Божинова и д-р Красимир Трифонов. Сред наградените дарители бяха депутати, представители на партии, военни формирования, фирми и граждани.

 

В словото си вицепремиерът подчерта, че изграденият паметник в Плевен е „почит към онези български воини, които отдаваха живота си във войните за освобождение и обединение на България – да се осъществи българският национален идеал – освобождението на всички българи, които са били под чужда власт, и обединяването им в една държава“.

Търсене
Автомагистрала "Хемус"
Комисията за защита на личните данни
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен