ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
https://vimeo.com/226122883
Новини
Плевен празнува Съединението на България
06.09.2017
„Самочувствие на свободен и горд народ – това преди 132 години по категоричен начин демонстрират пред света нашите предци, обявявайки на шести септември 1885 година Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Дързост и смелост, присъщи на един достоен  народ с богата история.”. С тези думи областният управител на Плевен Мирослав Петров се обърна към присъстващите на тържественото отбелязване на Съединението в Плевен.
Ритуалът се състоя в РИМ, където пред знамената на Четвърти пехотен полк и Никополската доброволна дружина бе отслужена панихида. Събитието уважиха народни представители от 15 МИР, представители на местната власт и граждани.
 
В обръщението си за празника областният управител на Плевен Мирослав Петров отбеляза, че историята пази паметта за тези значими събития. „Разказва за решенията, стъпките и действията, довели до обявяването на Съединението. Но впечатляващото тук е силата на емоциите след провъзгласяването на Съединението на България, втъкали се незаличимо във времето и предаващи се на всяко следващо поколение с особена сила и въздействие.  И днес 132 години след шести септември 1885 година, ние изпитваме същата гордост, трепет и вълнение, които са карали сърцата на нашите предци да се блъскат в гърдите им, отмервайки с ударите си първите минути на единението на българския народ.”, каза още областният управител на Плевен Мирослав Петров.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?