ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
https://vimeo.com/226122883
Новини
Областният управител Мирослав Петров награди отличените в конкурса „С очите си видях бедата”
01.06.2017
Областният управител на Плевен Мирослав Петров връчи наградите на отличени на областното ниво в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”. Церемонията събра в атриума на Областна администрация деца, родители и учители. Събитието уважиха директорът на ПБЗН – Плевен комисар Станислав Атанасов и началникът на РУО Албена Тотева.
„Впечатлен съм от зрелостта и творческия подход, с които децата са представили тази толкова актуална напоследък тема. Имах възможност да разгледам изложбата и сърдечно поздравявам малките художници за техните творби”, каза Областният управител Мирослав Петров. Той поздрави родителите за постиженията на техните деца и допълни: „Имате повод да се гордеете с тях. В рисунките си, въпреки крехката си възраст, децата са демонстрирали истинска социална ангажираност. За мен най-важното е, че те съзнават, че в бедствена ситуация много важно е да протегнеш ръка за помощ и на другите”, посочи още Областният управител Мирослав Петров.
Той, началникът на РУО Албена Тотева и директорът на ПБЗН – Плевен комисар Станислав Атанасов връчиха грамотите на отличените в конкурса за детска рисунка „Сочите си видях бедата”. В него за участие са били представени общо 63  творби.
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем