ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Заместник-министър Добрев и заместник-областният управител д-р Трифонов се включиха в пролетното залесяване за Седмицата на гората в Ловеч
04.04.2018
Заместник-министърът на земеделието и горите Атанас Добрев, заместник-областният управител на област Плевен д-р Красимир Трифонов засадиха дръвчета в парка „Баш Бунар” в Ловеч като част от инициативите на Регионалната дирекция на горите в Ловеч по повод седмицата на гората. В пролетното залесяване се включиха още областният управител на Ловеч Георги Терзийски, Николай Маринов – директор на ГД „Земеделие, гори и поземлени отношения”, проф. Иван Палигоров – председател на съюза на Лесовъдите в България, инж. Павли Богдански директор на РДГ – Ловеч, представители на местната администрация, на ОД „Земеделие” – Плевен и Ловеч и др.
„За 94 –ти път празнуваме Седмицата на гората. Създаването на нови гори утвърждава у младите любов към гората, която е дълговечно и скъпо създание. Залесяването и отглеждането на нови гори от край време е дело благородно, защото е в полза на живота. Нека се постараем да възродим старата традиция за масово участие в залесяванията този сезон. Обичайте горите, пазете ги, умножавайте ги! Те са нашето настояще и бъдещето на децата ни. Честит празник!”, каза в приветственото си слово по повод Седмицата на гората инж. Павли Богдански.
В знак на уважение към труда на лесовъдите гостите се поклониха пред паметника на лесничея инж. Никола Василев, създател на алеята”Баш Бунар”.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?