Анкета за измерване удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предлагани от Областна администрация-Плевен

Анкетна карта за приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН

Анкета

Църковното настоятелство отпразнува 100-годишнината на храма „Свети Архангел Михаил“ в с. Сухаче

Дата на публикуване: 17.06.2022 19:00

Областният управител - Иван Янчев бе гост на честването от 100 – годишнината на храма „Свети Архангел Михаил“ в с. Сухаче.

Изписан от дебърски майстори, храмът е свидетелство за Силата на Божията Премъдрост и най-великият от архангелското войнство – Свети Архангел Михаил, предводителят на всички архангели и ангели Божии. Свети Архангел Михаил е защитник и пазител на човешкия род. Като непобедим вожд и архистратег на безплътните сили, той помага и пази нашия благочестив и православен български народ. Към него всички прибягваме с вяра и отправяме молитва, защото е несъкрушима защита и крехък бранител на Светата църква и на православното ни Отечество. Свети Архангел Михаил е пример за духовно единство, за непобедима вяра и заедност в добрите дела.

„Нека всичко, което е полезно за нас Бог да ни даде по молитвите на служителя на Божествената слава – Свети Архангел Михаил“, с това послание Иван Янчев се обърна към гостите на събитието.

ГалерияТърсене

Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Желаем да знаем