ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областният управител Мирослав Петров проведе работна среща във връзка с организацията и нормалното протичане на европейските избори
03.05.2019

Областният управител Мирослав Петров проведе работна среща с институциите, отговорни за нормалното протичане и обезпечаване на изборите за европейски парламент. Целта бе да се координират действията по организацията на изборния процес. На срещата присъстваха представители на ОД на МВР, община Плевен, РИК – Плевен, Областна администрация.

Коментирани бяха темите за полицейското обезпечаване на сградата, охраната на изборните помещения, осигуряване на полицейско присъствие при транспортирането на чували с изборни книжа от СИК до РИК Плевен, осигуряване на спешна медицинска помощ. Обсъден бе и редът по предаване на изборните документи, придвижването на представителите на СИК, както и разпределението на служителите на областна администрация, за да бъдат избегнати струпвания на хора и създаване на напрежение.

От страна на областна администрация е създадена организация за приемане и разпределение на изборните книжа. Със заповед на Областния управител е определено помещението за съхранение на бюлетините за периода от транспортирането им от печатницата на БНБ до предаването им на общинските администрации.

Участниците в работната среща изразиха своята готовност да съдействат според своите компетенции за нормалното протичане на изборния процес.

Следващата работна среща е насрочена за 16-ти май.

bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?