ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
С тържествен концерт Областна администрация Плевен ще отбележи 20-та си годишнина
04.02.2019
С тържествен концерт на плевенска филхармония и общински хор „Гена Димитрова” областна администрация – Плевен ще отбележи 20-та годишнина от своето създаване. Това обяви на пресконференция днес областният управител Мирослав Петров.
„По повод 20 годишния юбилей на Областна администрация Плевен в партньорство с Плевенска филхармония, Общински хор „Гена Димитрова” и Драматично-куклен театър „Иван Радоев” на 25 февруари, понеделник, от 19.00 часа, ще се състои тържествен концерт с вход свободен за всички зрители.”, каза Петров. Той изказа специални благодарности на Любомир Дяковски – директор на плевенска филхармония, Анелия Дечева – ръководител на Общински хор Гена Димитрова и на директора на ДКТ „Иван Радоев” Васил Василев за отзивчивостта, с която са откликнали на идеята. „В тяхно лице имаме не само великолепни професионалисти, но и искрени съмишленици в желанието да направим годишнината достояние на повече хора”, каза Петров. Подготвяното събитие ще бъде предшествано от среща на областния управител Мирослав Петров с неговите  предшественици на поста от създаването на областна администрация Плевен до настоящия мандат. „По повод 20-та годишнина ще връча на всеки от тях юбилеен плакет. Такъв ще получи и първият назначен служител в администрацията на област Плевен”, допълни още Петров.
Поканите за тържествения концерт са безплатни и ще бъдат достъпни за граждани на касите на Плевенска филхармония и ДКТ „ Иван Радоев” – Плевен. По думите на Дяковски и Дечева в концертната програма ще бъдат включени популярни класически  творби. Под диригентската палка на Деян Павлов специално за публиката ще бъдат изпълнени произведения от Панчо Владигеров, Верди, Монти, Родриго, Лехар и др.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?