ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
„Боинг – боинг“ стана част от Годината на европейското културно наследство в Плевен
28.11.2018
При пълна зала и с вход свободен за гражданите като част от инициативите на областна администрация по повод годината на европейското културно наследство в плевенския театър се игра спектакълът  „Боинг –боинг“ от Марк Камолети.
Под режисурата на Васил Василев забавната „игра на любов“, комбинативност и словесна находчивост пресъздадоха талантливите актьори Петко Венелинов , Димитър Бенекин, Бориса Сарафова, Елица Анева, Камелия Хатиб, Нина Илиева – Петкова и Сергей Константинов. Публиката бе неволно и съвсем естествено въвлечена в комичните ситуации, произтичащи от амбициозния план на Бернар да надхитри обществените очаквания за сериозно обвързване в годеж и брак. Воден от строго организиран летателен график,  младият мъж успява да реализира утопията на съвременния мъж – три паралелни живота с три красиви годеници.
И въпреки предизвикателствата на съдбата и промените, с които реалността разбива това утопично паралелно настояще, „системата“ намира своето продължение, за  да създаде нови условия за „игра на любов“.  
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?