ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов присъства на откриването на академичната година в МУ- Плевен
10.09.2018
Заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов уважи тържественото откриване на новата академична година в МУ- Плевен.
В поздравителния адрес от името на областния управител Мирослав Петров за празника се казва: „Плевенският медицински университет е висше учебно заведение с безспорен не само национален, но и международен авторитет, градящ се, както на висококвалифицираните преподаватели, високотехнологичната медицинска апаратура и забележителен младежки потенциал, така и на трайната тенденция за динамично устойчиво развитие. Желая здраве, енергия и сили за реализирането на бъдещите амбициозни цели! Нека новата академична учебна година бъде успешна за всички!”
         Студентите бяха приветствани от ректора на университета проф. Славчо Томов, като приетите с най-висок бал първокурсници получиха лично от него своите студентски книжки. Тържествената церемония продължи с полагане на Академична клетва от първокурсниците и с музикален поздрав от Общинска хорова формация.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?