ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областният управител на Плевен Мирослав Петров бе домакин на работна среща между кметовете на общини и ръководството на ЧЕЗ
13.06.2018
По инициатива на ЧЕЗ днес в заседателна зала на Областна администрация Плевен се проведе работна среща между областния управител Мирослав Петров, кметовеи представители на Общините на територията на областта и ръководството на компанията.
По време на работната среща Карел Крал - Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България представи дейността на дружеството, реализираните инвестиционни проекти през 2017 г., плановете и приоритетите на компанията за 2018 г., като се акцентира на възможностите за подобряване  качеството на предоставяните от компанията услуги на територията на област Плевен.
В условията на открита, активна и диалогична комуникация с местните власти бяха обсъдени конкретни въпроси, касаещи инвестициите и поддръжката на мрежата.
През изминалата 2017 г. ЧЕЗ Разпределение България е подменило оборудване на трафопостове за 1,1 млн. лв. и трансформаторни машини за 775 хил. лв. Компанията е инвестирала 900 хил. лв. в модернизация на въздушни и кабелни линии средно напрежение. Сред значимите проекти за миналата година са изграждането на нов трафопост в с. Къртожабене, рехабилитация на кабелни линии в Плевен и на електропроводи, които захранват селата Българене, Изгрев, Бацова махала, Трънчовица, Санадиново, Аспарухово и Деляновци. Реконструкции на мрежи ниско напрежение в с. Гривица, с. Градина, Долни Луковит и Червен бряг.
Стана ясно, че през настоящата 2018 г. ЧЕЗ Разпределение България ще инвестира на територията на област Плевен 2,8 млн. лв. Предвидена е модернизация на подстанция в Долна Митрополия на стойност 300 хил. лв. и модернизация на възлова станция в Плевен за 150 хил. лв., което многократно ще подобри качеството и сигурността на електрозахранването в района.Предстои изграждане на нови трафопостове в Червен бряг, Гулянци и Тръстеник на стойност 205 хил. лв. Ще бъдат реконструирани електропроводи захранващи селата Търнак, Еница, Лазарово, Бреница и Горник, рехабилитация на кабели в Койнаре и Кнежа. Стартира и реконструкция на мрежи ниско напрежение в Плевен, Пордим, с. Горталово, Милковица, Новачене и Комарево на обща стойност 300 хил. лв.
В края на срещата ръководството на ЧЕЗ изрази благодарността си към Областния управител на Плевенкато домакин и даде висока оценка за съвместната работа.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?