ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областният управител на Област Плевен Мирослав Петров присъства на официалното откриване на водния цикъл в Долна Митрополия
07.06.2018
Областният управител на Област Плевен Мирослав Петров присъства на официалното откриване на обект „Водопроводна и канализационна мрежа на гр. Долна Митрополия /етап 1/ и довеждащ колектор към ПОСВ по проект „Интегриран воден цикъл Плевен-Долна Митрополия”.
Официалната церемония започна с водосвет, отслужен от местен свещеник. Кметът на Община Долна Митрополия Поля Цоновска благодари на хората проявеното търпение по време на изпълнението на строително-ремонтните работи, на екипите, ангажирани с изпълнението на проекта и на Министерство на околната среда и водите.
”Най-важно е да са доволни потребителите на услугата, а не администрациите. Смятам, че тук, в Долна Митрополия, си свършихме добре работата. Съвсем отговорно заявявам, че приключихме със замърсяването на околната среда и  с изтичането на води”, каза кметът на Община Долна Митрополия Поля Цоновска.
Общата дължина на изградената водопроводна мрежа 23 932 метра. Изпълнени са и 1075 сградни водопроводни отклонения,  а второстепенната канализационна мрежа и главните колектори за битови води са с дължина 22 849 метра и 1109 брой сградни канализационни отклонения. Общата дължина на дъждовния колектор е 1253 метра.Стойността на изпълнените строително-монтажни работи е близо 17  милиона и половина без ДДС, като близо 15 млн. от тях са безвъзмездна финансова помощ.
 

 

bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?