Областен управител

МАРИО ТОДОРОВ

/assets/OBLASTEN-UPRAVITEL/snimka oblasten FINAL.jpg


„Ще работя в името на хората, за гарантиране на тяхната сигурност, да запазване на човешкото им достойнство и за създаване на по-добри условия за живот и работа в Плевенска област.“
   Марио Тодоров е възпитаник на Национален Военен Университет „Васил Левски“ – гр. Велико Търново с квалификация: офицер от мотострелкови войски – военен инженер по експлоатация на АТТ и гражданска специалност:  машинен инженер – двигатели с вътрешно горене.
  Той е дългогодишен и утвърден експерт с богат административен и управленски опит като служител, заемал отговорни ръководни длъжности в системата на Министерството на вътрешните работи. Работил е като  Началник на 01 РПУ – гр. Плевен за периода 2000 – 2002 г.; Заместник-директор на ОД – гр. Плевен за периода 2002 – 2010 г.; Районен инспектор към АЕЦ Белене; Районен инспектор към община Пордим РПУ Плевен; ОР към криминална полиция РПУ Плевен; Началник на полицейски участък „Дружба“ РПУ Плевен; Началник група криминална полиция към 01 РПУ Плевен; Началник група „Престъпления против личността“  към ОД МВР Плевен за периода 1988 – 2000 г.

 

 

 
Размер на шрифт
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Търсене
 
ИЗБОРИ 2016
Портал IMES
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Харесва ми
Не ми харесва
Не мога да преценя