ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Отличиха най-добрите спортисти за 2017 година
19.12.2017
Заместник-областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов връчи наградата на победителя в  в категорията за „Млади таланти“, състезателят по тенис на корт Росица Денчева, в тазгодишното издание на церемонията „Спортист на годината“. С грамота бе удостоен  и нейният треньор Ангел Ангелов.
„Чувствам се наистина обнадежден за бъдещето на българския спорт, виждайки тези наистина талантливи и изключително амбицирани и целеустремени деца. Техните успехи заслужено днес бяха удостоени с награди в церемонията „Спортист на 2017 година“.  Росица Денчева, която стана номер едно в категорията за млади таланти, е състезател по тенис на корт на ТК „Плевен 90“ и аз добре познавам нейното развитие като спортист. Тя има добър потенциал, който развиван по правилния начин, с много труд и, разбира се, с доза късмет, може да й донесе значими победи“, коментира след церемонията заместник – областният управител д-р Красимир Трифонов. Той пожела успех на всички наградени и изрази надежда това да бъде един добър стимул за бъдещи триумфи в спорта.
Първа в категорията „Спортист на годината“ стана Ивет Горанова, карате, от КБИ „Петромакс“, а като най-добър треньор за 2017 година бе отличен нейният треньор и наставник на националния отбор по карате Ангел Стефанов.

 

bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?