ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Откриха Третия Международния фестивал на китарата Плевен 2017
30.11.2017
От името на областния управител на Плевен Мирослав Петров и от свое име заместник-областният управител Татяна Божинова приветства организаторите и участниците на официалното откриване на Третия международен фестивал на китарата.
„Знам, че следващите дни ще бъдат вълнуващи както за вас, уважаеми участници, така и за публиката на Плевен, която с нетърпение очаква това събитие. Желая успех и вдъхновение!”, се казва в поздравителния адрес от  областния управител Мирослав Петров по повод Третия международен фестивал на китарата.
„За първи път преди година присъствах на един от концертите, организирани от Ники „Михайлов и бях очарована от таланта на децата и огромното им желание, от невероятния труд, който са положили, за да овладеят това трудно изкуство, а също така и от всеотдайността и търпението на техния ръководител”, каза заместник-областният управител Татяна Божинова.
В конкурсната част на тазгодишното издание на  Международния фестивал на китарата Плевен 2017, организиран от Сдружение „Изкуството до мен“, читалище „ЛИК-1959″, НУИ „Панайот Пипков“ и Читалище „Съгласие” ще участват 207 музиканти от общо 21 държави. Известни имена, лауреати на международни конкурси и преподаватели по китара, пък ще изнесат концерти, журират конкурсната програма и ще водят майсторски класове в рамките на фестивала.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?