ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Китайски инвеститор проучва възможностите да изнесе своето производство в Плевенско
10.11.2017
Областният управител на Плевен Мирослав Петров се срещна с потенциален китайски инвеститор, водещ в сферата на мебелната индустрия, който прочува възможностите да изнесе в България част от своето производство за европейския пазар. На срещата присъства и заместник – областният управител д-р Красимир Трифонов.
„Приоритетът, който в своята програма правителството на господин Борисов изведе на преден план -  изграждането на автомагистрала „Хемус” - вече дава своите положителни резултати по отношение активизирането на чуждестранните инвестиционни интереси на територията на Област Плевен”, коментира областният управител Мирослав Петров. На срещата той представи пред китайските гости логистичните предимства, които реално би могла да предложи област Плевен като локация, транспортна свързаност, наличие на работна ръка и т.н. Заместник – областният управител д-р Красимир Трифонов обърна внимание и на опциите за воден транспорт по Дунав, като още един аргумент в полза на избора на региона за бъдещи чуждестранни инвестиции.
В случай че китайският инвеститор спре своя избор на Плевен или Плевенска област, то той би имал нужда от 1000 души работна ръка.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?