ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областният управител на Област Плевен изпрати поздравителен адрес за празника на полицията
08.11.2017
„Трудна, често пъти неблагодарна, обсебваща времето и вниманието – това е професията на българския полицай. Затова с нея се захващат само онези, които я приемат като свой дълг, като житейска мисия и призвание.
Доверието, достойнството, хладнокръвието и върховенството на закона са онези неизбежни навигационни маркери, които определят единственото правилно развитие на добрия полицай като перфектен професионалист и пазител на законността.”, казва в поздравителния си адрес по повод празника на полицията осми ноември областният управител на Плевен Мирослав Петров.
         „Опитът ми в системата ме е срещал с много заслужаващи уважение и признание колеги. Благодарение на тяхната безупречна работа авторитетът на българската полиция бива ежедневно отстоява. Бих искал да пожелая на вас и вашите семейства здраве, търпение и смелост, защото във вашите ръце и на вашата безпристрастност и достойнство е поверено най-ценното  -  сигурността и живота на хората и тяхното имущество! Честит празник!”, се казва в поздравителния адрес от областния управител на Област Плевен Мирослав Петров.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?