ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областната комисия по транспорт утвърди маршрутно разписание на автобусна линия Червен бряг – Кнежа с нов час на тръгване
09.10.2017
Със свое решение от днес Областната комисия по транспорт предлага на Областния управител на област Плевен Мирослав Петров да утвърди маршрутно разписание на автобусна линия Червен бряг – Кнежа с нов час на тръгване. Решението бе взето на редовно заседание на Областната комисия по транспорт, председателствана от заместник – областния управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.
„Поводът да се съберем е постъпило писмо от г-н Данаил Вълов – кмет на община Червен бряг, с което  е отправил искане с за утвърждаване на проект  на маршрутно разписание на автобусна линия Червен бряг – Кнежа с  час на тръгване 07:45 от АГ Червен бряг и пристигане в Кнежа в 08:40 и връщане обратно. Час на тръгване 08:45 от Кнежа и час на пристигане 09:50 в АГ Червен бряг. Няма причина да му бъде отказано.”, отбеляза заместник – областният управител д-р Красимир Трифонов, представяйки пред комисията предложението.
В подкрепа на това се изказа Палушка Георгиева – представител на „Браншово сдружение на автобусните превозвачи“ – Плевен. Тя отбеляза, че няма засичане с други маршрутни разписания в Плевенска област и са спазени изискванията на Наредбата №2 за  съгласувано  маршрутното разписание с община Кнежа. Представен е и протокол за пътникопотока.
Представителят на Община Червен бряг инж. Илиян Банчев подчерта, че линията е съществувала и преди това. Промяната касае само часа и се налага да бъде въведена поради заради работещите граждани.
С пълно мнозинство от присъстващите предложението бе прието като са спазени всички изисквания на чл.10 от Наредба №2 за утвърждаване на транспортни схеми.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?