ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
https://vimeo.com/226122883
Новини
Областният управител Мирослав Петров пожела на успех на студенти и преподаватели в МУ през новата академична година
11.09.2017
„Плевенският медицински университет е първият важен и успешен избор, който сте направили и защитили с приемането ви в лоното на тази авторитетна академична общност. Но това е едва първата крачка. Предстои да докажете, че имате волята и куража един ден да държите човешкия живот в ръцете си.”, обърна се към новоприетите в МУ студенти областният управител на Плевен Мирослав Петров, който отправи своите сърдечни поздрави по повод началото на новата академична година. Той изрази своето уважение към работата на преподавателите, които с отдаденост, висок професионализъм и търпение превръщат „тези умни и интелигенти млади хора в добри лекари и медицински сестри”. Областният управител Мирослав Петров подчерта, че развитието е неизменна част от бъдещето на плевенския медицински университет и пожела успешна нова академична година.
Ректорът на университета проф. Славчо Томов представи постиженията и историята на висшето учебно заведение. „Плевенската Алма Матер е пионер в роботизираната хирургията, телемедицината, 3D медицината. Ние сме университетът новатор, който не спира да се развива и го прави заради вас, младите хора, за да израснете в утрешния ден като добри лекари, здравни специалисти, но и като добри хора.”, отбеляза проф. Томов. Той маркира предстоящите ангажименти и набелязани цели пред академичното ръководство на МУ- Плевен.
Проф. Томов лично връчи студентските книжки на новоприетите студенти с най-висок бал на приемните изпити и пожела на добър час на всички.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?