ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
https://vimeo.com/226122883
Новини
Мирослав Петров, Областен управител на Област Плевен към новия директор на РД „ПБЗН” - Плевен: Убеден съм, че бъдещото ни съвместно сътрудничество ще бъде успешно
17.05.2017
Областният управител на Област Плевен Мирослав Петров поздрави комисар Станислав Атанасов с назначаването му за директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Плевен.
„Уверен съм, че като доказан професионалист с безспорни качества, Вие достойно и отговорно ще изпълнявате задачите си на ръководител на Регионалната дирекция в Плевен.Убеден съм, че бъдещото ни съвместно сътрудничество ще бъде успешно. Винаги съм готов да съдействам за решаване на общите задачи, които стоят пред нас. Желая здраве на Вас и на състава на РД „ПБЗН” – Плевен. На добър час!”, каза областният управител на Област Плевен Мирослав Петров.
 Официалното представяне на новия директор направи директорът на ГД „ПБЗН” главен комисар Николай Николов.
„Искам да благодаря на областния управител за това, че днес е сред нас. Присъствието му приемам като израз на доверие към всички вас, знак на значимост на професията, която изпълнявате и заявка за бъдещото плодотворно сътрудничество.”, каза главен комисар Николай Николов.
„Всеки ден се налага да се вземат важни решения, такива които засягат човешки съдби. Това е далеч нелека задача. На новия директор пожелавам да взема мъдро своите решения и след като го е направил, устойчиво да ги налага и да следи за тяхното изпълнение. Желая Ви успех”.
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем