ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
https://vimeo.com/226122883
Новини
Проведе се акция по залесяване на парк „Кайлъка“ в рамките на Седмицата на гората
05.04.2017
Днес, 5 април 2017 г., в рамките на Седмицата на гората под мотото „Гората е живот“, по инициатива на Областния управител на Област Плевен Марио Тодоров се проведе акция по залесяване на Защитена местност „Кайлъка“.
Областният управител на Област Плевен Марио Тодоров инициира акция за залесяване на определени тревни площи от защитена местност „Кайлъка“, които са предпочитани и най-често посещавани от гражданите и гостите на Плевен. Осигурени са 30 броя фиданки, които бяха засадени със съдействието и участието на военнослужещи от бившата Школа за запасни офицери (ШЗО) „Христо Ботев“ – Плевен.
Първата акция по засаждане се проведе около паметника на Иван Винаров в природен парк „Кайлъка“ със специалното участие на членовете на регионалния клон на Национално дружество „Традиция“ – „Васил Ганчев Плевналията“, облечени в автентични опълченски и хайдушки костюми. В засаждането се включиха малките ученици от клуб „Млади възрожденци“ към Начално училище “Христо Ботев“ – град Плевен с директор Цветелин Горанов.
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем