Новини

05.04.2017
Проведе се акция по залесяване на парк „Кайлъка“ в рамките на Седмицата на гората

Днес, 5 април 2017 г., в рамките на Седмицата на гората под мотото „Гората е живот“, по инициатива на Областния управител на Област Плевен Марио Тодоров се проведе акция по залесяване на Защитена местност „Кайлъка“.
Областният управител на Област Плевен Марио Тодоров инициира акция за залесяване на определени тревни площи от защитена местност „Кайлъка“, които са предпочитани и най-често посещавани от гражданите и гостите на Плевен. Осигурени са 30 броя фиданки, които бяха засадени със съдействието и участието на военнослужещи от бившата Школа за запасни офицери (ШЗО) „Христо Ботев“ – Плевен.
Първата акция по засаждане се проведе около паметника на Иван Винаров в природен парк „Кайлъка“ със специалното участие на членовете на регионалния клон на Национално дружество „Традиция“ – „Васил Ганчев Плевналията“, облечени в автентични опълченски и хайдушки костюми. В засаждането се включиха малките ученици от клуб „Млади възрожденци“ към Начално училище “Христо Ботев“ – град Плевен с директор Цветелин Горанов.

 
Размер на шрифт
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Търсене
 
ИЗБОРИ 2016
Портал IMES
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Харесва ми
Не ми харесва
Не мога да преценя