Новини

14.03.2017
Областният управител Марио Тодоров инициира работна среща с представители на институциите, ангажирани с организацията и произвеждането на избори за Народно събрание 2017

На 14.03.2017 г. в Заседателната зала на Областна администрация – Плевен Областният управител Марио Тодоров покани директори и представители на всички институции, отговорни за обезпечаване на организацията и провеждането на избори за народни представители на 26 март 2017 г. В работната среща взеха участие членовете на РИК - Плевен с председател Ярослав Димитров и секретар Василка Митева; директорът на ОД на МВР – Плевен старши комисар Красимир Начев и неговите заместници М. Михайлов и П. Енчев; директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Станислав Атанасов; директорът на „Информационно обслужване“ – клон Плевен Емил Инджиян; секретарят на Община Плевен Паулина Кирова; директори на отдели и дирекции в Община Плевен – Виолета Хинкова на „Гражданска регистрация“, Васил Василев на „Отбранителна мобилизационна подготовка“, Ваня Пагелска на „Административно обслужване“ и Аня Великова на „Местно самоуправление“.
Областният управител Марио Тодоров откри срещата заедно с Таня Вътева, ръководител на техническия екип по подготовка на изборите към Областна администрация - Плевен, като призова за координираност и съгласуваност на действията по обезпечаване на подготовката и безпроблемното протичане на избирателния процес за народни представители на 26 март 2017 г. Той подчерта, че с всеобщи усилия и в условията на успешно сътрудничество е постигната целта за завършване на процеса на логистика за производство на избори за народни представители в 44-то НС.
От ръководството на РИК - Плевен увериха, че ще поддържат добра комуникация и ще осигуряват своевременна информация, напомняйки за предстоящото обучение на СИК във всички общини на Област Плевен за периода 20 – 23 март 2017 г.

 
Размер на шрифт
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Търсене
 
ИЗБОРИ 2016
Портал IMES
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Харесва ми
Не ми харесва
Не мога да преценя