ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Областният управител Мирослав Петров разговаря с кмета на Червен бряг инж.Данаил Вълов по темата с водоподаването
03.08.2018
Областният управител Мирослав Петров се срещна днес с кмета на Червен бряг. Поводът - подадена до областния управител жалба за от жител на Червен бряг, в която се сигнализира за проблеми с водоснабдяването на посочен адрес в  Пети квартал.
„В личната си среща с инж. Вълов получих неговото категорично уверение, че на този етап проблемът с водата в града е овладян. РЗИ непрекъснато следи качествата на питейната вода и резултатите от последните изследвания сочат повишена мътност и никакви отклонения по химични и микробиологични показатели. Въпреки това специалистите препоръчват тази вода да се използва само за битови нужди, но да не се пие и да не се готви с нея“, каза областният управител Мирослав Петров. От РЗИ продължават да следят качествата на подаваната към гражданите вода и при покриване на всички изисквания по наредба 9 хората ще бъдат уведомени своевременно.
В качеството си на председател на ВиК асоциацията той насърчи комуникацията между кмета и ВиК дружеството с оглед актуалната  информация към гражданите за предприетите мерки.
Инж. Вълов уведоми областния управител Мирослав Петров за вече направени постъпки съвместно с ВиК за експертна оценка от страна на МРРБ с цел недопускането на кризисни ситуации като тази от началото на юли, при която кметът на Червен бряг обяви частично бедствено положение.
С подаваните във ВиК асоциацията жалби са запознати и кмета на Червен бряг и ВиК оператора за становище по компетентност от тяхна страна.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?