ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Ирена Христова е новият главен секретар на Областна администрация - Плевен
23.07.2018
Главният секретар на Областна администрация - Плевен госпожа Ирена Христова положи днес клетва като държавен служител. На колектива в администрацията и Асоциацията по ВиК тя бе официално представена от областния управител Мирослав Петров. Той приветства госпожа Христова с добре дошла и й пожела успешна работа.
„Чувствам се спокойна и уверена, влизайки в добре сработен и ефективен екип като този, ръководен от областния управител Мирослав Петров. Ще се запозная детайлно с работата на администрацията и като екипен човек ще разчитам на експертността и опита на всеки един от вас“, обърна се към колегите главния секретар на областна администрация Ирена Христова.
Госпожа Христова е магистър по икономика и управление на промишлеността, предстои дипломирането й и като юрист.
В професионалната си кариера има опит в специализираната държавна администрация – изпълнител бюджет в Агенцията за държавни вземания, финансов контрольор в МОСВ, директор на Регионалната дирекция към Агенцията по вписванията. Успешно се справя и с работата си в банковия сектор.
Последната заемана от нея позиция е секретар на Местната комисия за борба с трафика на хора в Община Плевен, която освобождава, за да поеме отговорностите на главен секретар в Областна администрация – Плевен.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?