ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Мирослав Петров: Вероятно няма да се наложи евакуация на хора. Ситуацията с преливащите язовири Ракита I и II постепенно се нормализира
09.07.2018
„Постепенно се нормализираситуацията във връзка с преливащите язовири Ракита I  и Ракита II и вероятно няма да се наложи евакуацията на жителите на селата Садовец и Ракита“. В това увери  областният управител на Област Плевен Мирослав Петров, който през целия ден поддържа непрекъснат контакт с институциите и местната власт на засегнатите места.
В ранния следобед Петров проведе  работна среща с кметовете на Община Долни Дъбник и село Садовец. „Важно беше да изговорим механизмите за реакция след такава кризисна ситуация. Вече е започнало описването на нанесените щети, за които чрез Областна администрация Плевен ще се търси финансиране от Комисията по бедствията и авариите. Кметът на Община Долни Дъбник Борислав Станимиров се ангажира със средства на общината да бъде почистено дерето“, каза след срещата областният управител Мирослав Петров.
„Продължаваме да следим с повишено внимание развоя на нещата във връзка с двата язовира. Готовността за евакуация на населението остава при обилни валежи“, обобщи областният управител Мирослав Петров.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?