ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Обявено е частично бедствено положение в Община Червен бряг
05.07.2018
Със заповед на кмета на Община Червен бряг Данаил Вълов е обявено частично бедствено положение за част от територията на общината – високата част на общинския център и Пети квартал, както и за селата Рупци и Радомирци. Заповедта влиза в сила считано от 13.00 часа днес, пети юли. Причина за обявеното частично бедствено положение и прекъснатото водоснабдяване в посочените райони, което продължава повече от 120 часа, което препятства  работата на „МБАЛ Червен бряг“ -ЕООД и Медицински център Червен бряг поради опасността от разпространяване на зарази.  В резултат на това дейността на местната болница се преустановява за срока на действие на  бедственото положение. Пациентите от отделението по хемодиализа  са изписани и пренасочени към УМБАЛ – Плевен. Болните, които се нуждаят от долекуване и не могат да бъдат изписани, са пренасочени към плевенската университетска многопрофилна болница , а останалите при нужда могат да се транспортират и до болницата в Кнежа, като най-близка.
Щабът за изпълнение на Общинския план за защита при бедствия преминава в непрекъснат режим на работа. От страна на областна администрация са предприети необходимите административни мерки с цел да бъде възстановено водоподаването в целия град Червен бряг и в селата Рупци и Радомирци.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?