ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Истината като върховна кауза е темата, която обсъдиха днес Областният управител Мирослав Петров и адвоката на Сергей Антонов Джузепе Консоло
14.05.2018
Областният управител Мирослав Петров прие днес в кабинета си Джузепе Консоло  - адвокатът на Сергей Антонов в процеса срещу него за атентата срещу папата. Поводът бе представяне на книгата на Консоло „Атентатът срещу папата. Истинската история”
„България днес е член на ЕС и пълноправен член на НАТО докато през онези години нещата са били далеч по-различно. Винаги остава нещо недоизказано, затова се надявам вашата книга да даде нов прочит на нещата, извеждайки на преден план единствено и само истината. Поздравявам Ви за достойното решение да отстоявате невинността на нашия съгражданин Сергей Антонов, несправедливо обвинен в престъпление, което не е извършил. Адмирирам и решението Ви да представите истината за този заплетен случай, за да стане тя достояние на всички както у нас, така и в чужбина”, обърна се областният управител към Джузепе Консоло.
„Отговорът на всички възможни въпросителни се съдържат в тази книга и най-после имаме истината, а не клеветата. Мога само да съм горд, че написах тази книга  и се надявам, че както изглежда ще се публикува и на руски език  и бъде издадена и в САЩ.”, каза Джузепе Консоло. „С подкрепата на медиите имаме една голяма сила – да предадем думата нататък. След като човек прочете книгата да разговаря със своите приятели и близки, за да се чуе истината, написана черно на бяло.”, обобщи Джузепе Кносоло. Проф.Джузепе Консоло е убеден, че съвременниците на Сергей Антонов са все още негови длъжници и настоява истината за случилото се да бъде разказвана и преразказвана.
По време на срещата му с областния управител Мирослав Петров присъстваха още тогавашния ни посланик в Рим,  представител на нашето духовенство в Рим и  Румен Петков.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?