ИЗБОРИ 2017
Европейски ден без загинали на пътя
Портал IMES
Новини
Заместник – областният управител на Плевен Татяна Божинова приветства участниците във втората международна среща, посветена на климата и климатичните промени
08.03.2018
Заместник – областният управител на Плевен Татяна Божинова приветства участниците във втората международна среща, посветена на климата и климатичните промени, чойто домакин бе ГПЧЕ- Плевен. Срещата се състоя в отдел Природа на РИМ – Плевен.
В изказването си тя насърчи младите хора в тяхната ангажираност към тази изключително важна тема. Божинова цитира  проучване на Световния икономически форумвъв връзка с опасните промени в климата и природните бедствия, които са посочени от специалистите като  най-вероятните глобални рискове на 2018 година.
Гости на втората международна среща бяха  26 ученици и учители от учебни заведения от Португалия, Италия, Полша, Румъния, Гърция, които са и партньори по проекта. А неговата цел е да допринесе за опазването на природата чрез запознаване на училищната общност с проблема за измененията в климата. За спомен от Плевен госпожа Божинова подари на 5-те чуждестранни групи ученици албуми, разказващи за историята на Област Плевен.
bTV Media Group разкрива национална стажантска програма, свързана с подготовката на най-мащабната доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“
Проект "Кариерни пътеки за мобилност на младите хора"
Иновационна стратегия за интелигентна специализация на Република България 2014-2020 г.
Търсене
Анкета: проучване на потребностите от работна сила
ИЗБОРИ 2016
Структурните фондове и Кохезионния фонд в България
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Желаем да знаем
Какво смятате за новата визия на сайта ?